Hjem Nyheder Referencer Om Job Kontakt
 
 

Præsentationer

Uanset formålet og emnet, hjælper vi med at gøre din præsentation forståelig og let at huske.
Med animation og visuelle fortællinger tilføres selv komplekse og tunge emner liv og karakter.
Vi laver online kommunikation, keynote præsentationer, udstillinger og konferencer.

Ledelse og Medarbejdere

Intern kommunikation

Region Midtjylland har et behov for at kunne kommunikere deres Ledelses- og Styringsgrundlag ud til alle sine medmarbejdere, på en måde så de mange vigtige budskaber er til at forstå og principperne kan skabe værdi i den store organisation.
Vi hjalp med at omsætte det tætskrevne dokument til en visuel fortælling der let kunne distribureres ud i organisationen.

Vestas

Intern kommuniktation


I forskellige sammenhænge har vi hjulpet afdelinger i den store vindmøllevirksomhed med interne kommunikationsløsninger. Dels med decideret e-læring, men også med animationer og visualiseringer til præsentation af strategier, projekter og idéer.

Finansloven

Online præsentation af statens budget


Filmen om Finanslovforslaget så dagens lys i 2005 og har siden hjulpet skiftende finansministre med at forklare hvad et finanslovforslag går ud på. Trods alderen viser interessen for den enkle streg og den let genkendelige Finansmand, at den stadig har en stor værdi. Se præsentationen på ministeriets hjemmeside.

Grundfos

Interaktiv præsentation


I forbindelse med salg af Grundfos' Alphapumpe på det amerikanske marked, udviklede vi en interaktiv demonstration, der ved hjælp af animationer kunne vise pumpens opbygning, mekaniske principper, ydeevne og besparelser.

Keynotes og PowerPoints

Billeder siger mere end 1000 ord. En kliche måske, men der går ikke røg af en brand uden ild. Men det handler i høj grad også om iscenesættelse, dynamik og evnen til at tryllebinde tilhørene med en god fortælling.

Vi har hjulpet keynote speakers og oplægsholdere i større og mindre organisationer med at trænge igennem, blive forstået og husket i lang tid bag efter.

Energi - et grundvilkår

Event præsentation


Dansk Gasforenings 100 års jubilæum blev fejret ved et ekstraordinæt årsmøde i november 2011, hvor toppen af dansk energiindustri og institutioner var samlet. Sammen med Gasmuseet og Dansk Gasteknisk Center skabte vi denne rejse i Energiens historie som et grundvilkår for mennesket

Biogas

Universel formidling


Visuel fortælling om biogas, der oprindeligt blev udviklet til en konference for europæiske bioenergi virksomheder og organisationer, hvor den blev afviklet i loop på en stor bagvæg. Siden har den fortsat sit liv hos forskerparken Agro Business Park i Foulum, hvor den rejser med rundt på messer og konferencer.

 
info@markfilm.dk tlf. 96 16 50 10 MARK FILM ApS, Kasernevej 8, 8800 Viborg