Hjem Nyheder Referencer Om Job Kontakt
 
 

Læring

Motiverede og vidende medarbejdere er en forudsætning for din virksomheds succes.
Intern uddannelse bør derfor både være sjovt, spændende, socialt involverende og samtidig lærerigt.

Vores digitale løsninger bruger et let forståeligt visuelt univers, der, sætter den enkelte medarbejder i centrum og gør selv abstrakte og svære problemstillinger konkrete for ham eller hende.

ISS

E-læring uden tekst


ISS Facility Services A/S er Danmarks største facility services virksomhed med mere end 10.000 servicemedarbejdere.

Forståelsen af arbejdsmiljøregler, arbejdsplaner og standarder, har stor betydning for både den enkelte medarbejders sundhed og for virksomhedens forretning.

En stor procentdel af medarbejderne har læsevanskeligheder eller sproglige problemer, og derfor er uddannelsen af serviceassistenterne en stor udfordring for ISS.

I tæt samarbejde med ISS og en psykolog har vi på baggrund af grundig research udviklet helt nyt materiale til målgruppen i form af et visuelt læringsunivers med animationsfilm og computerspil uden tekst.

Effekten hos målgruppen har været overvældende. Mange der aldrig har rørt en computer har pludselig spillet spil med stor begejstring og filmene har åbnet øjnene for mange omkring vigtigheden af at passe på sig selv på arbejdet.

I løbet af foråret 2012 testes og evalueres materialet grundigt og vi følger op med nyt senere på året når resultaterne ligger klar.

Kontakt os gerne for at høre mere om projektet og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

LEVENDE IT

Kommunikationsløsning der sparer tid og skaber arbejdsglæde


Hvordan er kommunikationen imellem din it-afdeling og dens brugere?

Er den til at forstå for alle brugere?

Med konceptet 'LEVENDE IT' tilbyder vi et kommunikationsværktøj som hjælper dig og din it-afdeling med at kommunikere synligt og effektivt med alle virksomhedens it-brugere.

Klik ind på www.levendeit.dk for at se eksempler og læse mere om konceptet

 

VESTAS WORLD

Læring i en virtuel verden


At tale med én stemme er en udfordring når man er godt 22.000 medarbejdere fordelt på verdensplan. Mark Film har i 2008 medvirket til skabelsen af Vestas World, et prisvindende e-læringsunivers, hvorigennem Vestas kan kommunikere med sine mange medarbejdere igennem bl.a. film og spil, og dermed sikre at en fælles identitet, kultur og kvalitet implementeres på tværs af verdensdele, lande og afdelinger.

De sidste par år har vi også uden for Vestas World hjulpet forskellige afdelinger i virksomheden med små effektive visualiseringer og vejledninger, der kan kommunikere hurtigt og effektivt ud til mange medarbejdere om nye strategier eller systemer.

 
info@markfilm.dk tlf. 96 16 50 10 MARK FILM ApS, Kasernevej 8, 8800 Viborg