Hjem Nyheder Referencer Om Job Kontakt
 
 

Web

Vi udvikler og designer små og store webbaserede løsninger.
Vi arbejder fleksibelt med teknologi på tværs af traditionelle og mobile platforme og fokuserer på sammenhæng mellem medier og udstillinger gennem brugerinddragelse og et tæt samarbejde med de relevante faglige eksperter.

Grauballemanden

Med mystik, fortællinger og videnskabelige eksperter har vi sammen med Moesgård Museum åbnet et omfattende website om det verdenskendte moselig. Udover den stemningsfulde formidling omkring fundet og de videnskabelige undersøgelser, indeholder sitet også museets begyndende digitale arkiv om Grauballemanden, som løbende vil blive udbygget.

Besøg selv det unikke univers på www.grauballemanden.dk

familiekrøniken.dk

Nyt website om familielivet i det 20. århundrede

Sammen med Viborg Museum har vi udviklet et nyt undervisningsmateriale til folkeskolens mellemste trin. Materialet er et enkelt online univers om familielivet i det 20. århundrede, hvor man kan gå på opdagelse i de hverdagsting museet har samlet gennem generationer.

Sitet er tilgængeligt for hele Danmark og gør det på den måde muligt for et mindre egnsmuseum at nå ud til et meget stort publikum med deres viden og ekspertiser.

Vi har hjulpet med konceptualisering og facilitering af ansøgningsprocessen.

Hosekræmmersnak

To hosekræmmere mødes på kanten af den industrielle revolution, hvor tekstilproduktionen flyttede fra den enlige producent på heden og ind på tekstilfabrikkerne i byen. Mark Film har skrevet og produceret filmen til E-museumsprojektet 'Fra Hedebrug til Tekstilfabrik'

Stenalderspillet

Livet ved Bøllinge Sø er et E-museumsprojekt fra 2008, som omhandler livet ved søen i jægerstenalderen og de efterfølgende bondekulturer, målrettet historieundervisningen i 3.-5. klasse, hvor vi leverede forskelligt materiale.
I Stenalderspillet skal eleven vælge våben til at nedlægge de dyr, som er karakteristiske for henholdsvis Rensdyr-, Maglemose- og Ertebølle-tiden. Idéen bag spillet er at eleverne gennem aktiv deltagelse bruger den viden de har tilegnet sig i projektets øvrige materiale. Spillet kan prøves her

Istid og Geologi

Undervisningsmateriale

Filmen om Den Lille Mammut er et undervisnings-materiale til folkeskolens 6.-7. klasse.
Den formidler baggrundsviden om geologiske processer og fænomener, der har skabt Danmark som vi kender i dag. Filmen blev til som en del af et større undervisningsmateriale for Fur Museum og skulle give børnene lyst til at gå på opdagelse på stranden, hvor de kan finde og identificere forskellige typer af sten og forstå hvor de kommer fra.

 
info@markfilm.dk tlf. 96 16 50 10 MARK FILM ApS, Kasernevej 8, 8800 Viborg